Persoonlijke en relationele therapie en coaching/ stemwerk

Wat voor begeleiding?

 

Er zijn vele vormen van therapie en elke therapeut heeft een eigen stijl. De essentie van therapie is voor mij “een betekenisvolle ontmoeting/dialoog tussen twee of meerdere personen”. Een begeleiding kan enkel succesvol zijn indien er een klik is tussen therapeut en cliënt(en). Ik ben opgeleid om verschillende psychologische en filosofische zienswijzen en therapeutische technieken te kunnen combineren. Mijn ervaring heeft me echter geleerd dat mijn eigen mens-zijn mijn krachtigste werkinstrument is. Ik geloof niet in het beeld van de objectieve therapeut, wel in het vermogen om diep in te voelen en mee te bewegen met de mens(en) die ik voor me heb. Therapie op zijn best is een creatief proces, een uitwisseling en samenwerking tussen de therapeut en cliënt(en).

Naast het gesprek als basis, werk ik ook heel vaak lichaamsgericht met de stem. Via stemwerk breng ik je meer in je lijf en word je bewust van je eigen stem, verlangens, hang-ups en mogelijkheden. Het werken met de stem is een zeer krachtige en transformerende manier om levendiger, vrijer en bewuster in contact te staan met jezelf en de omgeving.

Voor wie is het?

 

Individuen, vanaf 16 jaar

Partners (ook voor mensen die kiezen voor minder conventionele relatievormen)

Gesprekken met mensen uit je persoonlijke leefomgeving die belangrijk voor je zijn

Enkele mogelijke hulpvragen: het gevoel ‘vast te zitten’, lusteloosheid en depressie, zingevingsvragen, CVS, burn out en bore out, chronische fysieke klachten, piekeren, perfectionisme, vragen rond seksualiteit en relaties, angstklachten, traumatische ervaringen, mensen die transformatief willen werken met de stem of gewoon nood hebben aan een luisterend oor en goed gesprek.

Sessies duren 50 minuten tot anderhalf uur..

Wat is Stemwerk?

Voor meer informatie en afspraken

geertsinneke@gmail.com

0479/66.19.09

Centrum Oost

Oostenstraat 26 2018 Antwerpen

– Aangesloten bij VVTIV –